"Va, Amanda var ju helt obrydd, stod och vispade grädde???!!"

Igår hade jag tre pojkklassisar på besök för att göra sushi och spela spel. Vi spelade risk, vilket jag hört är jättekul, men grabbarna grus var så h i m l a långsamma i sina taktiska drag, skapa allianser och hej och hå att jag var ganska understimulerad och vispade grädde under tiden som jag blev anfallen och tvingades slå tärningarna. När antalet trupper skulle räknas då vi inte hann spela klart, visade det sig att jag faktiskt tog hem en f ö r k r o s s a n d e seger. Man ska inte underskatta mig i spel. Jag andas in all skryt jag kan nu. 
 
I dag har varit riskfri men däremot inte pluggfri och nu ska ni få höra: när vi är 2 år, är vi 50% av vår vuxna längd!! Och tillväxtspurten, då vi växer som allra mest, är direkt kopplad till puberteten innan den skjuter in (därefter får tjeje menarke, alltså mensturation och pojkarna mycket testosteron), vilket såhär i efterhand känns rätt uppenbart.
 
Vad gäller min hosta, kommer en snabb återkoppling här: att jag sedan i torsdags fått sova om nätterna igen, nu kommer attackerna mest efter jag gått alla mina trappor upp till lägenheten, efter att jag minimum går mellan mig och soprummet på sin höjd 150 meter bort typ, och om jag pratar för många meningar på raken. Annars verkar det som att ljuset i tunneln uppenbarar sig nu.
vardagsliv | |
From the top