"Kom ihåg att ge musklerna kärlek och energi"

▲ jag och ida gjorde en jättestor kycklingsallad igår, i samma skål som jag gjorde kycklingsallad i förra veckan. den är ju så unikt rymlig till sallader som är större än en, två, tre och fem potioner. det blev massor över, så jag bjöd hem na på samma middag igen efter dagens gympass. 
△ trodde att det inte skulle göra jättemycket att jag åt en timme innan löpträningen, trodde heller inte att någon skulle dyka upp på den för ingen hade attendat på mitt evenemang. fel hade jag. dels fick jag så sinnessjukt mycket håll (eller om någon säger mjälthugg?) och sen var det en glad själ som redan var där när jag kom sju minuter innan träningsstart. det var ju fint!!
▲ exakt alla muskler känner att de lever och är hur möra som helst. inte för att jag sprungit med kvällssol utan för alla andra träningspass utan vilodag. nu har jag fått rekommendationer att låta kroppen slappa en eller kanske två dagar. 
△ jag har ätit fil med äpple och kanel efteråt, samtidigt som jag multitaskat med att för första gången gjort upp en plugglogg (jag känner mig så nöjd!!) till min hemtentamen som ska vara inne om exakt en månad minus en dag. sen är skolan slut!! sjukt va. sen har jag också en gruppuppgift om droger och doping som ska vara klar om tre veckor och två dagar, så det är lite att greja med. 
▲ en nyproducerad lägenhetsbyggnad blev klar för inflyttning igår. jag kan se en fjärdedel från mina fönster. det är skoj att spana när alla i synk grejar med sina flyttlådor, hänger upp saker och håller på i sin 24 kvm. typ alla flyttade in igår, det stod tusen bilar där och mindre än halva mängden i dag. i dag har ett gäng glada snubbar med för bra (eller hög) bas ambitiöst nog dragit fram en jättestor kolgrill, solstolar och suttit där från 17 till strax efter 20.
△ så mycket mer ambitiös kväll blir det inte mer för mig nu. låter min kurslitteratur och papper ligga kvar på bordet till imorgon, det känns studentigt och bra av någon oförklarlig anledning. 
vardagsliv | |
From the top