"Jag gör hole in one men bara inte på första slaget"

Gårdagens bangolf summeras som följande: Oskar med fokus och stod även som totalsegrare i slutändan. Grim med sin vattenpistol för 20 kronor på coop "värdaste investeringen för tjugolappen". Ida egentligen inte så ynklig som fotot speglar utan jag blev i huvudsak offret, men min representation i bilden är solglasögonen i vänstra hörnet. Min svit i förluster och sistaplatser är fortfarande hundraprocentig, efter en Hole-in-one (som jag faktiskt ofta gör) och fint protokoll första halvan började sjuorna trilla in i samma stadiga takt som myggen blev flera och Grims vattenattacker allt mer frekventa. Slutade altlså med en delad jumboplats i sällskap med Grim. Viktigast är ändå att vi hade roligt och det hade vi ju.
Tiotusen skulle säga att Håkan Hellström var huvudorsaken att åka till Umeå i helgen. Min huvudrollsinnehavare var Johannes. 
Söndag tidig i solskenet sa han "tänk, vi syns om en vecka, inte ens det, fem dagar typ" och sen rullade han ångestfullt hemåt medan jag ångestfyllt vände på klacken tillbaka till en tom lägenhet. Nästa gång, alltså om ungefär fem dagar är han här och spanar in Sundsvall. Det blir minst lika fint som att cykla hem till en rosa/blå/vit-färgad himmel efter att smält golfresultaten "Hemglass färger" sa Grim övertygat men fick protester som kunde bekräftas även av google. Det blir finare än himlen, midsommarhelgen. 
vardagsliv | |
From the top