"Tiden går verkligen snabbt när man har roligt, synd att det inte var så när man har tråkigt med "

Jag skrev ett inlägg om tid alldeles, alldeles nyss. Att den kryper och rusar. Samtidigt. Men så råkade jag fumla till det, klicka bort hela lilla rasket utan att få ett utkast sparat och nu förmår jag inte att skriva om på nytt. Too bad so sad. Fast jag skrev att ibland känns dagarna i sig som en oändlighet eller rättare sagt en del ögonblick - väntan på att någon ska svara på ens meddelande, ett serieavsnitt eller en film ibland, reklamen på alla kanalplay-tjänster, bussturen till jobbet, sista timmen innan klockan slår nu_får_du_gå_hem och en minut i plankan. Och andra sidan är det inte ens en handfull timmar av juni, inte ens en halv hand. Sen minns jag inte mer och det får nog sätta punkt för en ofullbordad reflektion om min tidsupplevelse i skrivande stund. 
 
(Imorgon har vi bara nya pengar i systemet med undantag för guldtiorna, jag spenderade mina sista tre femmor på en liter jordgubbar istället för en tilltänkt gb-glass. Viktigt att minnas för alltid)
vardagsliv | | Lämna ett avtryck |

"Det blev ett fint cirkelresonemang"

Sen torsdagnatt eller tidig fredagsmorgon rullade han äntligen, äntligen in på infarten efter en körtid på nästan sex timmar för att göra mig sällskap som kattvakt. 
Förtjänsten att solen sken under midsommaraftonen är nog för att en på mitt jobb bad till vädergudarna under torsdagsmorgonen att det skulle bli finväder, sommar, sommar och sol (fast han visste också att det skulle bli så). 
 
En plump i protokollet blev det för storspelaren som annars började och slutade med en hole in one. Fin cirkelkomposition. Min insats var imponerande dålig i vanlig ordning, efter halvtid. 
"Norrland mot världen" och så blickade vi ut över min lilla stad. 
Och så är det måndag igen. Tiden tickar på. "Det är inte ens två veckor tills vi ses nästa gång. Det är elva dagar, tiden kommer gå snabbt" Helgens cirkelresonemang, nytt uttryck av Johannes?? fullbordades med nästan sex timmar bil hem till sin stad igen. 
vardagsliv | | Ett avtryck |

"Jag gör hole in one men bara inte på första slaget"

Gårdagens bangolf summeras som följande: Oskar med fokus och stod även som totalsegrare i slutändan. Grim med sin vattenpistol för 20 kronor på coop "värdaste investeringen för tjugolappen". Ida egentligen inte så ynklig som fotot speglar utan jag blev i huvudsak offret, men min representation i bilden är solglasögonen i vänstra hörnet. Min svit i förluster och sistaplatser är fortfarande hundraprocentig, efter en Hole-in-one (som jag faktiskt ofta gör) och fint protokoll första halvan började sjuorna trilla in i samma stadiga takt som myggen blev flera och Grims vattenattacker allt mer frekventa. Slutade altlså med en delad jumboplats i sällskap med Grim. Viktigast är ändå att vi hade roligt och det hade vi ju.
Tiotusen skulle säga att Håkan Hellström var huvudorsaken att åka till Umeå i helgen. Min huvudrollsinnehavare var Johannes. 
Söndag tidig i solskenet sa han "tänk, vi syns om en vecka, inte ens det, fem dagar typ" och sen rullade han ångestfullt hemåt medan jag ångestfyllt vände på klacken tillbaka till en tom lägenhet. Nästa gång, alltså om ungefär fem dagar är han här och spanar in Sundsvall. Det blir minst lika fint som att cykla hem till en rosa/blå/vit-färgad himmel efter att smält golfresultaten "Hemglass färger" sa Grim övertygat men fick protester som kunde bekräftas även av google. Det blir finare än himlen, midsommarhelgen. 
vardagsliv | | Lämna ett avtryck |
From the top