"Du är en sådan som behöver vara själv ibland"

Trött hjärna. Stumma ben efter kognitionsträningspasset släpade sig framåt och uppåt. I andra trappen av tre till min lilla hempunkt svämmade tårkanalerna över för ett ögonblick. Lite suddigt när nyckeln vreds om i låset. I duschen gick det över. I duschen kan dropparna beblanda sig med vattnet. I duschen går det inte att särskilja vilken sort som är vilken. I duschen är det bästa stället att gråta på, trots att de två sakerna typ aldrig är synkade. 
 
I dag var de utmärkt synkade.
 
Kanske för att kroppen är sliten och kanske i kombination med en besvikelse på vad som sägs (eller inte sägs) till en. När något sägs och görs på någon annans bekostnad med föreställning om att 'passa in' här eller där. Ibland blir det övertramp. Det är klart att det är skillnad på större och mindre men det är fortfarande övertramp. 
 
Tårarna är enhetlig med duschkranens vatten någonstans i avloppet nu. Jag är enhetlig med min ledsamma våg. Har haft så himla bra livssurf sedan årsskiftet att jag nästan börjat undra om jag lever i en dröm. Allt är egentligen överlag fortfarande hur härligt som helst, men jag vet att det finns stunder då allt vacklar och det krävs inte mycket för att tippa omkull. Det behöver egentligen inte vara genomnegativt. För det är signalen att lämna autopiloten, stanna upp och bli uppmärksam ompåvärlden. Sin lilla del av den. Då är det dags att vara ensam med sig själv. Jag är framme vid en sådan helg nu. 
tankekaos, tp-livet | |
#1 - - Josefine:

❤❤

Svar: många kramar kompis <3
amanda

#2 - - Maj-Britt:

Tänk på att, när någon gör sig rolig på någon annans bekostnad, bevisar hen bara sin egen "litenhet".

Svar: Mami <3
amanda

From the top