"Det är som i Kanada"

Tentan igår gick väl. Ja. Den är skriven. Det gick inte bra men inte genomdåligt heller. Så det är bara att vänta och se.
 
I dag tänkte jag unna mig en riktig sängdag med att se hundra serieavsnitt. Men vid elvatiden gick jag med skidorna till skidspåret. Magiska träningsförhållanden. Mötte Ida på banans lägsta punkt och så gjorde vi sällskap. Ida krönade sig till Cologna (skidreferens i eliten) i spåret eftersom hon var svartklädd. Tillägg: Ida tycker Cologna ser ut som en liten kackerlacka på grund av hans tävlingsdress. Vet inte om hon anser sig själv vara en nu?
Nästan avslutningsvis åkte vi ned för slalombacken Bräntberget, för att sedan åka upp för den, ned en gång till och på stappliga ben ännu en gång upp. Det gick långsamt uppför. Naturligtvis. Och sen skiljdes vi åt i en korsning eftersom att vi ju numera bor åt olika håll. 90 minuter livsnjut. 
 
Resten av kvällen blir i alla fall hundra avsnitt How I Met Your Mother eller nåt annat trevligt, digitalt för jag är härligt efter-träning-trött och orkar inte med något annat den här dagen. 
 
Herrå!
vardagsliv | |
From the top