"Den dagen jag vinner mycket pengar på triss ska vi åka på skidresa till Schweiz och så ska jag köpa dubbdäck"

Det har varit sådant väder att Ida går i Bomberjacka i dag utan att frysa. Inte varje dag en januaridag. Efter dagens föreläsning om minnet (himla intressant!!! Ska dela med mig av mina nya kunskaper snart) knallade vi till ica för att köpa exakt alla ingredienser som behövs för att baka chokladbollar. Kolhydratladda inför vad som komma skall. Insåg väl under tak, till vår stora förfäran, att vi glömt kakao. Vem glömmer kakao??? Bara att bege sig igen och plötsligt passade det inte lika bra med en bomber i regnet.
Sen kom vi hem och kunde påbörja succén. Det blir chokladbollar på lunchrasten imorgon efter ett cykel-forsknings-projekt-om-det-vill-sig-väl som jag bara bävar lite inför. Det väntar inget myspass på testcyklarna 08:30. Man ska cykla sju minuter, målet är att komma så långt som möjligt SAMTIDIGT som man blir testad på sina kognitiva förmågor genom att få frågor ställda kopplat till minnet. Det här ska sedan upprepas två gånger till. Om allt går i lås kommer min klass delta i forskning - hur påverkas den kognitiva förmågan med träning. Typ. Om det inte går som lärarna tänkt sig så har vi hur som helst underlag för att skriva en vetenskaplig rapport. 
Gillar hur koansiktet sticker fram där i bildhörnet.
Nu kan jag inte ligga här och häcka med datorn på magen längre. Nu måste jag laga kyckling till imorgon och dricka jättemycket vatten innan jag lägger mig för att vakna upp utvilda och redo. 
tp-livet | |
From the top