"Nu agerar jag sjuksyrra"

Mitt dagliga stegmål har sjunkit snabbare en sten den här veckan. Det fungar ju alltså så att målet justeras varje dag beroende på hur långt eller nära jag är ifrån 100%. Det är nästan lite förkrossande stressande. 683 steg har jag skrapat ihop i dag denna soliga, härliga, numera kolsvarta fredag. 
 
Man uppskattar inte en annars så självklar sak som att kunna andas friktionsfritt genom näsan eller att gäspa långt och smärtfritt, så mycket förrän när blir väggad av en förkylning och sängliggandes. Ändå har inte hela världen blivit avskräckt. Jag har fått ingefärste, någon spray för halsont som dessvärre inte hjälpte och kramar. Även tvingats till att ta en äcklig vitaminkur med en stärkande "jag ska också, vi tar det tillsammans" följt av en 3-2-1-nedräkning, så det har varit fint och uppiggande samtidigt som jag spelat minst tjugo omgångar wordfeud (mamma tänk alfapet) sedan i måndags (om någon fortfarande spelar eller vill göra det igen så går det bra att lägga till enlillamy där) och nästan vunnit alla matcher!
 
Update: hittade en skärmdump när jag kunde lägga vinnarordet. Johannes blev upprörd över ordet. Än mer upprörd över att "nedburen" inte godkändes som ett ord. 
och avslutningsvis, dagens förkylningshaiku
 
- du behöver te
- ta vitaminerna nu
say you won't let go 
vardagsliv | |
From the top