Om utdrag från mobilanteckningar

Ögonlocken är egentligen tunga som bly men min snustorra hals hindrar mig från sömn. Näsan med. Vågar inte lägga huvudet på kudden i rädsla om att det ska proppa igen. Eftersom de två senaste inläggen handlat om min deprimerande februarifeber (utan att ens nämnt feber, gillar typ bara ordsammansättningen??!) vill jag publicera något lite mer i dur innan min dator också somnar. 
 
I anteckningsappen finns (snudd på) alla mina djupaste funderingar, observationer, detaljer, känslor, drömmar, viktigheter och påminnelser samlade sedan 1:a januari tvåtusensexton. Knappt så att jag gör det, men om ni minns så skrev jag ett inlägg någon januaridag om att jag skulle börja spara texter - du kommer till en ny flik och hittar den posten här - och att jag skulle skriva en anteckning för varje dag genom hela året. 
 
Notera att jag skrev en mobilanteckning varje dag i 356 dagar. Höll inte ut tio sista dagarna, det hände för mycket och jag hann inte med mig. Äsch då.
Jag sparar inte särskilt många texter i dag, men jag skriver heller inte så mycket vilket gör att det inte finns något att kasta. 399 anteckningar har jag denna 11:e februarinatt eller tidiga morgon tvåtusensjutton. TREHUNDRANITTIONIO!! Om det inte är listor eller något jag ska handla låter jag oftast mina utkast ligga och mogna till sig innan jag klickar in mig igen, men i dag har jag gjort en liten djupdykning i skattkistan min. Tänkte visa upp några rader utdrag från fjolåret (och en från det här året) i halvdan kronologisk ordning. Inte märkvärdigare än så. Inte direkt poesi, men Let's. 
 
I år klarade jag mig en månad längre från årets första förkylning, win.
Tanke: vad är mellan nutid och framtid då, bara tid, dagar, bara allt?
Vad gjorde du på din skottdag?
När jag ändå har wordfeud nere igen
Minns att jag skrattade en väldans mycket den eftermiddagen
Kiruna har inte bara en sorts gruva  
Två månader senare visade det sig att jag visst var redo
Uppis alltid med mig i sinnet
Edvin argumenterade att Norrland inte är bra men så kom han på en grej
Första hela dygnet i uå
fact 1
fact 2
VIKTIGT
Imponerande va att jag svarade nej på den frågan 
 Inför min skidlektion förra onsdagen!!
Så ja. Min pedagogiska teknikanteckning får runda av. Inte jättespännande men kanske blir det en ny inblick någon gång i framtiden.
mobilanteckningar | |
From the top