"Kom hit, vi har köpt tacogrejer"

Jag har gjort comeback med mitt block och två pennor, även matlåda. Uni har saknat mig. Jag har nästan saknat uni lika mycket. Är på benen och uppfyller mina dagliga stegmål igen. Det börjar likna vardag igen. 
 
Efter dagens två timmarsföreläsning och typ sex timmar senare var jag på spelkväll med några klassisar. Först lite traditionell fredagstaco. Efter en kopp kaffe var det game on. Tanken var att spela Sagan om ringen risk-edition?? men det tar tydligen sjukligt många timmar att erövra allt. Så vi spelade tio omgångar plump. Klartext: kortspel. Jag kom delad tvåa (lite missnöjd), för att sedan bli ensam tvåa tack vare slumpen dra högst kort. Trösterikt. Blev trött efter urladdningen så jag vilade skönt på soffa  ett tag medan resten ångade på.
 
"Nu tar jag kort på er"
Innan hemgång bidde det någon rond TV-spel plus ett förstört självförtroende också. Inser mer och mer att jag är en rätt dålig förlorare. Spelade Smash på wiks jätteofta en period och var hygglig på det men nu när Grim inte har alla karaktärer så är min skillribba lägre när min favorit saknas i utbudet. Fick i alla fall avsluta mitt game med en solklar vinst. BOOM.  
tp-livet | |
From the top