"Jaa det är ju den här låten, den är bra! Fast vet inte vad den heter eller vem som sjunger"

Det som i fredags var en vårdag med bar och illaluktande mark i typ april, har backat ett steg och är i dag en förväntad vinterdag såhär års med stora snödrivor och många minusgrader.
 
Dagens kvällsaktivitet: musikquiz (och lite vanligt quiz) tema: 90-talet på en pub med skottländsk prägel. Laget jag ingick skrapade ihop 39 av 64 poäng. Inte min förtjänst. Inte heller så mycket de andra två 90-talisterna. Det var 89:an som lyfte oss. Insåg himla snabbt att jag fortfarande var för mycket bebis då och är bättre på musik 00. Kunde leverera tilten Rara söta Anna by Ronny & Ragge. Kunde Macarena som alltid är omskriven i panta-mera-reklamerna, som alla andra, vi kunde däremot inte gruppens namn. Quiz är ju så himla skoj samtidigt som det är lite knäckande att man 1. inte alls är i närheten av så bra som man tror. 2. aldrig ens vinner lucky loser-priset. Och 3. inser att det är dags att bli mer allmänbildad helt enkelt. 
 
Det var i alla fall roligt en kall vintertisdag att quiza in pub(lic) med några programkompisar och vara ganska dåliga tillsammans mellan observationsuppgifter och träningspass. Nästa gång kanske går bättre när det inte är tema 90-tal för uppenbarligen är det optimalt att vara född tidigare än under decenniet.  
tp-livet | |
From the top