"Då blir det VIP-utgången för dig"

Nu är det mindre än en timme tills tåget ska ta mig tillbaka till Umeå. Jag har tagit min åksjuketablett, packat väskan och Kånken och fått håret klippt. I dag!! Det är lättsamt och fräscht nu och lär väl dröja några månader innan samma rena känsla infinner sig igen efter jag klippt mig på nytt. 
 
Somliga nöjer sig med att klippa sig med kökssaxen i handfatet hemma och andra köper kepsar och mössor för att köpa sig mer tid innan klippningen hos frisör. Kunder som sitter snällt i frisörstolen och ber om att bara få ta topparna och sen finns det de som lever i sin värld med frisyrföreställningar som inte går ihop med verkligheten vilket resulterar att de blir bråkiga. Det är till och med att någon som inte kan någonting om hår förstår att det inte går ihop och tröttnar ganska snart på den obstinata stämman som håller på hur länge som helst med sin kam för att visa hur den tänkt sig, ojar och beklagar sig. Alla lider med frisören som tålmodigt försöker förklara att man måste jobba efter de förutsättningar som finns till sin hårtyp. Tillslut blir det nästan vapenvila och frisören som kan sitt jobb får sätta igång. Jag tillhör kategorin bortskämd som frisörbarn men och andra sidan är jag tacksam när jag väl sitter i stolen. 
 
Mamma förklarade noggrant att jag i min tur måste förklara om jag lägger upp det här på sociala mediier att hon inte ser ut såhär i vanliga fall, med massa färg och pappersskydd runt halsen. Så nu har vi klargjort det och kan därmed posta bilden. 
vardagsliv | |
#1 - - Maj-Britt:

Kärlek! :)

From the top