"Vi måste fira Valborg i Uppsala nästa år, vi MÅSTE" citat 2016

För 366 dagar sedan på en buss dagen efter bravadernas dag, sa jag och mina folkisvänner att vi lätt skulle fira Valborg i Uppsala igen 2017 och alla år framöver. Skrev till och med in det i kalendern på mobilen. Lika självklart som korvspad, vi har ju till och med säkrat boende, inga problem. I fjol vid den här tiden hade jag genomfört två frukostar, satt i Ekonomikumparken med strålande sol, genomförkyld och mådde så himla gott. Det här året befinner jag mig i ett snöande Umeå med en träningsvärk jag inte haft på hur länge som helst, däremot inte febersjuk. Mina vänner befinner sig på olika fjälltoppar. Jag tänker på Uppsala i dag. Tänker på hur mycket jag saknar staden och hänget med gänget. Undrar vad de jag kramades med i fjol gör i dag. För mig blir det alltså som vilken annan vanlig dag som helst. Jag ska träna ett pass istället för två "biceps, musklernas muskel, mer behöver man inte" säger min träningskompis, hämta mina växter i Mariehem, några galgar och böcker, kanske se en säsong av How I Met Your Mother också, äta kycklingsallad. Men nästa år får bli ett Uppsala.
vardagsliv | | Ett avtryck |

"Jag ser så blek ut i det här ljuset"

Sa Grim, så jag sa att jag kunde göra bilden svartvit. Ser jag förresten nu, att jag inte alls gjorde, men äh, smådetaljer. I vanliga fall brukar den givna platsen vara hos Grim med diskmaskin och många kvadratmetrar, men igår fick min lilla etta bjuda på sushifest. Självklart hemgjord. Jättegoda. Kanske bästa jag gjort. Vi hade morot, gurka, mango (svar jaaa det är lika framgångsrikt som att ha mango till taco eller i kycklingsalladen, precis som ananas i pizza och de två föregående nämnda), lax (behöver ju gainz för mina muskler, sa någon igår) och philadelphiaost, också en grej som går bra. 
Lite rörig kameravinkel, men det speglar rörigheten som ibland uppstår i mitt huvud och att jag fortfarande har lite flyttkaos. Också, det här är mina två första bilder från lägenheten. Myshörnan där har Grim ockuperat, brukar vara så när jag får besök. 
tp-livet | | Ett avtryck |

"Ska vi ha korthustävling?"

Lördagskväll strax efter 22. Rafflande spelkväll (med andra ord och kortspel) rundades av med korthusbygge. Det krävde nästan medt att hålla nerver, andning och kroppsdelar i kontroll än någonting annat den här dagen, om inte för hela veckan. 
Överlag inte jätteimponerande resultat, men skönt att det var kollektivt och det var ju trevligt trots att husen såg ut som skatbon.
tp-livet | | Lämna ett avtryck |
From the top