"Biltema är ju som ett litet gubbdagis"

Övervägande män, gränslandet medelåldern eller långt förbi den, någon enstaka sambo i släptåg också. Och jag då irrade vid samma tidpunkt omkring på Biltema. Cyklade fel en och två gånger trots att jag hade gps:en påslagen, men nu har jag utvidgat mina vyer. 
 
Om min mobil skulle dö aprubt eller min anteckningsbok brinna upp alternativt försvinna eller förstöras på annat (o)tänkbart vis, kan jag i alla fall dokumentera dagens händelser här. Framförhållning!!
 
1. I dag inser jag att jag kanske också är lite frälst av avokado. Tillslut. Det känns lite ovant faktiskt, men jag kan nog leva med det faktumet. 
 
Det är doxk inte lika stort som nummer två:  
 
2. Efter ganska precis en månad sedan första utforskandet av klättringsväggen - med rätt tung och släpig teknik som börjar bli lite mer följsam med väggen - har jag äntligen klarat min allra första led!! Överväldigad. Eller egentligen den andra, men den första riktigt utmanande. Jag har inte så mycket vikt att bära upp. Inte heller så stor räckvidd, men i dag satsades det för kung och fosterland. Upprepade gånger för och bevisa att det inte var en tillfällighet, utan att den kommer sitta som smör från och med nu.
 
Triss i storslagna händelser. 
 
Den här bilden är tagen från i torsdags (Notera mina klor till klättringsskor!!) när jag sa till Oskar att nästa gång, då tar jag det minsann, efter att fegat ur och blivit trött på näst sista greppet. Tänk hur rätt jag fick fyra dagar senare. 
tp-livet | |
From the top