"Det ska vara gött och leva, annars kan det kvitta"

Jag tänker ofta på den här plattformen. Nästan varje dag. Kollar statistiken och ser att jag har några trogna anhängare som varje dag klickar sig hit fast än det händer så lite. Det gör mig så himla glad. Det är fint. 
 
Det är inte det att jag inte vill. Det är inte det att jag glömmer. Eller så är det exakt så att jag glömt hur man skriver annat än om människokroppens fysiologi och kemiska förkortningar. Jag vill i alla fall skriva. Oändligt mycket om allt fint och fult och tänkvärt och problematiskt och tröttsamt och sorgligt och glatt och roligt och minnesvärt och vettigt och lite till.
 
Vad jag istället gör är att vakna 07:13 nästan varje morgon. Kollar min sömnanalys på telefonen och vilopulsen. Äter dagligen ganska mycket frukt. Står igenom alla föreläsningar, oftast med rak rygg och vikten jämfördelad över båda benen. Äter mycket ägg och avokado. Och coctailtomater. Mozzarella från ICA-basic är också en grej. Äter mörk, ekologisk, choklad för att öka den kognitiva förmågan tillsammans med Ida. Gymmar tillsammans. Pluggar tillsammans. Handlar tillsammans - både på ica och coop för att stödja båda kedjor. Lagar middagar tillsammans, ofta innehållande mycket grönsaker och rent estetiskt färgrikt. Lyssnar alltid på musik till skolan och från skolan (om jag inte har sällskap) i mina slitna hörlurar. Vattnar mina krukväxter med viss osäkerhet men än är de gröna och verkar okej. Planerar morgondagen. Och så går dagarna. Så är livet. Trivsamt. Fint å leva.
tp-livet, vardagsliv | |
From the top