Tänk om världen alltid var rosa

Tillbaka på hemmaplan. Tillbaka på Södra Berget. Snödrivorna är komprimerade men inte skidmöjligheterna och det är jag glad för. Med plusgrader + regn och dessutom stormen Tor som drev in över staden igårkväll, satte det sina spår i spåren (höhö).  Medan eliten gör upp om SM i Piteå. Gör jag alltså upp med det isiga underlaget som gjorde att jag fick känna på syra dubbelt, om inte trippelt, så snabbt i jämförelse med förra helgen. Trots det en härlig tur och oerhört skönt. Fast jag hade så klart tyckt det varit najs att vara längre upp i norr den här helgen. Tar med mig fin dag och helt okej teknik till morgondagens pass.
 
Det gick bättre att redigera bilder än att åka skidor i dag.
Krasty tyckte det var spännande att vara uppe på berget
Genom rosa linser fortsätter världen finnas. Molnen alldeles drömmiga. 
Mellanlandade hos farfar på kaffe och kaka. 
Därefter åkte vi hem till en fortsatt rosa himmel.
 
Inser att 1. himlen varit rosa väldigt ofta senaste veckorna och 2. jag möjligen tagit lite för många bil-bilder på det, men det är ju så svårt att motstå. 
vardagsliv | | Lämna ett avtryck |

Konversation: På Pocket Shop

Jag: *smygfotar en ung man med håret i en knut, precis som Harry Styles* Kolla vad fin!!! Dålig vinkel dock. 
Agnes: Gå fram och säg hej! 
Jag: Han har säkert partner. 
Agnes: Haha man vet aldrig...
Jag: Nu köpte han en bok!! 
Agnes: Fin kille!
Jag: Ja!! And now he is gone, gone, he is gone.
Agnes: U let him go.. 
Jag: Inte helt. Ska skriva en text åt (om) honom! 
 
Work in progress nu.
best of konvo | | Lämna ett avtryck |

Sista veckan i januari

Genom ett bussfönster, en himla fin eftermiddag i tisdags. När lite snö fortfarande fanns. 
I december skrev ju vi skrivare varsitt manus som sedan anonymt delades ut till våra teaterelever på skolan som varit indelade i fyra teatergrupper. I onsdags och torsdags var det dags för exklusiv uppvisning och äntligen släppa på alla hemligheter: "Vem har min text?" "Vem är författaren till det här?" eftersom vi inte heller fick veta vilken grupp som behandlar vilken text. Två fina dagar. Talangfulla elever som var världens bästa barnvakter åt våra bebisar.
 Här ett förevigat ögonblick från en fars-scen som jag skrattade så mycket åt att magen krampade. 
Ett gäng skrivare på fyra personer väntade på bussen 15:07 (i dag) i lätt regn, temperaturen fem och på ett grusigt underlag. I januari. Vad är det för fasoner.
Och nu sitter jag på tysta tågavdelningen, med datorn framför mig och känner mig interlektuell. Eller en riktig bloggare (som väntar på sitt stora genombrott i världen. Skoja). På jakt efter snö, därav mitt återvändande till Sundsvall andra helgen på raken.
wiklivet | | Ett avtryck |
From the top