"Vi är ju klar med julen nu"

Krasty fyller tio år i dag. Och jag har en vinröd långklänning på mig dagen till ära. (Mamma trodde först det var en morgonrock) Den är fin, jag lovar!!! I alla fall. TIO. Tänkte att det kan vara värt och hylla med en bild. Inget förändras med åren - Krasty är fortfarande lika ointresserad och sur så fort kameran åker fram. Speciellt om vi är i köket när det finns mat på bänken. Jag gjorde mitt bästa. 
Efter jullunchen med farmor och farfar hamnade vi för en kort stund i någon slags trötthet timmen innan Kalle Anka - klar med julen sa pappa med datorn på magen, liggandes i sängen. 
 
Klar med julen var vi inte. Klappar och middag kvar ju!! Jag är otroligt nöjd över mina julklappar i år (både de jag fått men framför allt de jag givit bort). Och det är en fantastik känsla!! 03 i natt när jag inte kunde sova köpte jag himla spontant min allra sista julklapp över nätet på mobiltelefonen och rimmade därefter i mobilanteckning. Vad jag köpte var en upplevelse - Downhill Car för två. = köra bil utan motor utför en slalombacke. Tänkte, jag har ingen aning men hoppas det kan bli en rolig utmaning efter att sett ett youtubeklipp från platsen och så slog jag till i julaftonsnatten. Annars har jag bland annar köpt Humle Brush - tandborste i trä. Eko!! För varje såld tandborste får någon i behov av tandvård också en. Vilken deal!! 
 
Pappas tomteverkstad ångar på. Riktigt fyndig. Sparade papper. Tid. Rolig. 
Jag har fått en skrivare!!! Den är kopplad till WiFi och har scanner och är redan fylld av hårstrån från husets djur tack vare att jag konfigurerade apparaten innan den flyttar upp till Umeå med resten av mina julklappar - köksgrejor.
 
Men nu är vi ändå färdiga med julen på riktigt. Klänningen är utbytt mot mer bekväma kläder. Paltkoman börjar sakta lägga sig och tänk att det blir en jul nästa år också. 
vardagsliv | |
From the top