"Jag känner mig ju som en tomtenisse i tomteverkstaden"

Pappa tycker han är tidseffektiv när han med något stressiga och kantiga rörelser slår in julklappar. Mäter som om han har ett måttband i händerna och klipper lite snett. Tvinnar som om det är ett rep och inte någon annan pryl som ska få plats i presentpappret. Ingen centiemter får gå till spillo medan jag assisterar pappa tomtenissen med tejpbitar lite överallt där han pekar för att visa att där vill han ha dom. Nöjd och belåten är han i alla fall med sin insats strax efter lunchtid. 
Jag och andra sidan, har en annan taktik. Inte lika tidseffektiv men desto mer rofylld med musik i bakgrunden. Försöker vrida och vända lite men om jag har snålat med papper till just den prylen accepterar jag det och klipper nytt. Rimmar med versaler på vanligt vitt, tråkigt kopieringspapper och klipper till i någon form. En, två timmar senare är jag också i mål. Nöjd och belåten jag med. I fjol var mina paket blanka, nästan silvriga med rosa snöre, i år går temat i blått och stjärnor på, plus silversnöre. Mamma tycker jag har fint papper. Jag med. Otti också. 
Självklart macbooken med på ett hörn eftersom jag skrev ned mina rim pån. Borde nästan få ett marknadsföringsavtal med apple.
vardagsliv | |
#1 - - Maj-Britt:

Längtar tills jag får öppna dom fina klapparna! <3

From the top